ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Με αγάπη για το περιβάλλον, την ελληνική γη και σεβασμό στη μακραίωνη παράδοση παραγωγής ελαιολάδου, φιλοσοφία μας είναι η ανάδειξη της μεσογειακής διατροφής, ένα μοντέλο διατροφής που προάγει την υγεία και τη μακροζωία.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η παραγωγή ποιοτικού ελαιολάδου για τον καταναλωτή και γι’ αυτό ελέγχουμε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, από τη συγκομιδή μέχρι την επεξεργασία και τη συσκευασία. Καθοδηγούμε διαρκώς τους παραγωγούς μας με σκοπό τη μέγιστη δυνατή απόδοση της παραγωγικής τους δραστηριότητας και θέτουμε σαν προϋπόθεση την στενή συνεργασία με επιλεγμένους τοπικούς παραγωγούς που εφαρμόζουν πρότυπα ολοκληρωμένης διαχείρισης στις καλλιέργειες τους. Έτσι, το ελαιόλαδο μας φτάνει σε εσάς με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, διατηρώντας την υψηλή διατροφική του αξία και την αυθεντική γεύση του.

Στόχος μας μια παραγωγή, με ορθές γεωργικές πρακτικές που να σέβεται το περιβάλλον.

Θεωρούμε πολύ σημαντικό να μπορούμε να φέρουμε κοντά σε κάθε καταναλωτή, Έλληνα ή ξένο, το θαύμα του ελληνικού ελαιολάδου στην ποιοτικότερη μορφή του.